O nama

Tvrtka je osnovana 22.09.2010. godine u Osijeku kao poslovni subjekt po ugledu na slične tvrtke u zapadnom svijetu i kao potreba s obzirom na nova arhitektonska rješenja objekata. Ostvarivanje jedne takve ideje nije bilo jednostavno s obzirom na tržište koje dotada nije poznavalo takvu vrstu usluge.

Prevladavajući sve teškoće i prepreke na koje smo nailazili (oprema, djelatnici, tržište, marketing usluge koja je u velikom dijelu kao takva bila nepoznata. …) uspjeli smo dosegnuti prepoznatljivu kvalitetu usluge koja je vidljiva iz široke lepeze naših partnera te referenci proisteklih iz te suradnje.

Svi radnici su obučeni za rad na siguran način i rad na visini u svim uvjetima rada na visinama do 100m. Pratimo nove tehnologije i nastojimo uvijek biti u tijeku. Zaposlenici su predani vlastitom, ali i uspjehu cijele tvrtke, s posebno izraženom težnjom ka zadovoljstvu krajnjih kupaca odnosno svih klijenata u poslovanju.
Napornim i predanim radom nastojimo postići razinu kvalitete i konkurentnosti za izlazak na tržište EU.

Ovim putem želimo se zahvaliti svim našim partnerima koji su nam poklonili svoje povjerenje i omogućili profesionalno dokazivanje te svim prijateljima na podršci i razumijevanju